EN  | LT

Tėvams

Dienynas

Mokiniams

Susisiekime

Puslapio medis

 

Pamokų laikas
1 klasės

1 pamoka: 8.30 - 9.05
2 pamoka: 09.25 -10.00
3 pamoka: 10.20 -10.55
4 pamoka: 11.35 -12.10
5 pamoka: 12.30 -13.05

Pamokų laikas
5-10 klasėms

1 pamoka: 8.30 - 9.15
2 pamoka: 09.25 -10.10
3 pamoka: 10.20 -11.05
4 pamoka: 11.35 -12.20
5 pamoka: 12.30 -13.15
6 pamoka: 13.25 -14.10
7 pamoka: 14.20 -15.05

Pirm A T K P Š S
1
2
3
4
5
8
9
10
15
17
18
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Šiandien
Vakar
Šią savaitę
Praeitas mėnuo
Iš viso apsilankė
58
237
295
19817
363694

Privatumo ir slapukų politika

JONAVOS RAJONO

UŽUSALIŲ MOKYKLOS – DAUGIAFUNKCIO CENTRO

Privatumo ir slapukų politika

 

Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras itin vertina ir saugo Duomenų subjektų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje (toliau – Politika) aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus. Šią Politiką taikome tais atvejais, kai lankotės Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro interneto svetainėje www.uzusaliai.jonava.lm.lt. Ši politika taip pat skirta informuoti Jus apie atliekamas asmens duomenų tvarkymo operacijas bei pagrindines nuostatas, skirtas užtikrinti Jūsų privatumą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

Kokiais tikslais tvarkomi Jūsų duomenys?

Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras tvarko asmens duomenis šiais tikslais:

  • Ugdymo paslaugų teikimo;
  • Mokinių asmens bylų tvarkymo;
  • Dienynų pildymo;
  • Mokymo baigimo ir kitų pažymėjimų išdavimo;
  • Neformaliojo mokinių švietimo organizavimo;
  • Nemokamo maitinimo organizavimo;
  • Įstaigos veiklos informavimo bendruomenei ir visuomenei (mokinių kūrybiniai darbai, mokymosi pasiekimai, nuotraukos, filmuota medžiaga);
  • Tarpinstitucinio bendradarbiavimo;
  • Mokinių gerovės Įstaigoje ir visuomenėje užtikrinimo;
  • Svarbaus Įstaigos turto saugumo užtikrinimo.

Kokie asmens duomenys renkami ir tvarkomi?

Bendrieji ugdytinių asmens duomenys

vardas, pavardė, asmens kodas, gyv. adresas, telefono numeris, klasė, mokslo metai, įvertinimai.

Kokiais teisiniais pagrindais gali būti renkami Jūsų asmens duomenys?

Duomenų subjektas davė sutikimą, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi vienu ar keliais konkrečiais tikslais (Reglamento 6 str. 1a dalis.); Tvarkyti duomenis būtina, kad būtų įvykdyta duomenų valdytojui taikoma teisinė prievolė (Reglamento 6 str. 1b dalis.)

Kiek laiko saugomi Jūsų duomenis?

Bylų saugojimo terminai nurodyti vadovaujantis Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle, patvirtinta Lietuvos vyriausiojo archyvaro 2011 m. kovo 9 d. įsakymu Nr. V-100 ,,Dėl bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodyklės patvirtinimo", Bendrojo lavinimo mokyklų dokumentų saugojimo terminų rodykle, patvirtinta Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro ir Lietuvos archyvų departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės generalinio direktoriaus 2005 m. rugpjūčio 29 d. įsakymu Nr. ISAK-1776/V-83 ,,Dėl Bendrojo lavinimo mokyklų dokumentų saugojimo terminų rodyklės patvirtinimo“.

Kam Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras teikia ar gali teikti asmens duomenis?

Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras asmens duomenis gali teikti duomenų tvarkytojams, kurie atlieka Jonavos r. Užusalių mokyklai – daugiafunkciam centrui tam tikrus darbus ir teikia paslaugas (tarpininkai, kurie tvarko duomenis tam, kad sudaryti ir administruoti sutartis su klientais; informacinių technologijų bendrovės, kurios duomenis tvarko, kad užtikrintų informacinių sistemų kūrimą, tobulinimą ir palaikymą; bendrovės, kurios užtikrina pranešimų klientams siuntimą, teikia apsaugos ir kitas paslaugas). Taip pat Jonavos rajono ir miesto savivaldybės ir joms pavaldžios įstaigos; LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija; Mokinių registras; Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba; Ugdymo įstaigos; Teisėsaugos institucijos.

SLAPUKŲ NAUDOJIMAS

Kas yra slapukai?

Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote svetainėje. Sekantį kartą apsilankius svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą.

Kam mes naudojame slapukus?

Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro internetinėje svetainėje www.uzusaliai.jonava.lm.lt, bei daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro teikiamas paslaugas.

Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro svetainėje slapukai įprastai naudojami šiais tikslais:

Techniniai slapukai: Įstaigos internetinio puslapio lankytojams Įstaiga stengiasi pateikti pažangų bei lengvą naudoti internetinį puslapį, kuris automatiškai prisitaiko prie jų norų ir poreikių. Kad tą pasiektų, Įstaiga naudoja techninius slapukus, kurie leidžia matyti internetinį puslapį ir įgalina teisingą jo veikimą. Įstaigos internetinis puslapis tinkamai veikia tik techninių slapukų dėka.

Funkciniai slapukai: Įstaiga taip pat naudoja funkcinius slapukus, kurie leidžia prisiminti Duomenų subjekto pasirinkimus ir drauge efektyviai naudotis internetiniu puslapiu (pvz. slapukų dėka internetinis puslapis prisimena Duomenų subjekto pasirinktą kalbą, atliktas paieškas ar peržiūras, Įstaigos siūlomas Prekes/ Paslaugas. Šio tipo slapukai nėra būtini internetinio puslapio veikimui, bet jie prideda daugiau galimybių ir Pirkėjo naršymą daro malonesnį.

Analitiniai slapukai: šio tipo slapukus Įstaiga naudoja siekdama suprasti, kaip Įstaigos lankytojai naudoja Įstaigos internetinį puslapį, atrasti silpnąsias ir stipriąsias internetinio puslapio dalis, optimizuoti ir gerinti internetinio puslapio darbą bei toliau diegti pažangius sprendimus. Renkami duomenys apima Duomenų subjekto peržiūrėtus puslapius, Duomenų subjekto naudojamos platformos tipą, datos ir laiko informaciją, paspaudimų skaičių, pelės judėjimą ir naršymo veiklą, raktinius žodžius ir kitą tekstą, kurį Duomenų subjektas renka internetinio puslapio naršymo metu. Taip pat analitinius slapukus Įstaiga naudoja internetinėms reklamos kompanijoms, siekdama analizuoti vartotojų elgesį po to, kai jiems parodoma Įstaigos internetinė reklama. Įstaiga nežino kuris Duomenų subjektas tai yra, renka tik anonimišką informaciją.

Komerciniai slapukai: šiuos slapukus Įstaiga naudoja talpindama Įstaigos reklamas kituose internetiniuose puslapiuose. Vadinamosios „nukreipiamosios reklamos“ rodomos remiantis informacija apie lankytojo ieškotas kelionės kryptis.

Duomenys apie naudojamus slapukus

Slapukas

Slapuko tipas

Galiojimo laikas

Naudojimo paskirtis

Ar slapukas būtinas?

253c8c667683412d3001c02c0d65d28e

Būtinieji

Pasibaigia išėjus

Naudojama svetainės veiklai pagerinti

Taip

Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras nėra atsakingas už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

ASMENS DUOMENŲ SAUGUMAS

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie įstaigos klientus, įskaitant ir Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro svetainės lankytojus.

Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.

JŪSŲ TEISĖS IR KITA AKTUALI INFORMACIJA

Jūs turite teisę:

  • kreiptis į Jonavos r. Užusalių mokyklą – daugiafunkcį centrą su prašymu suteikti informaciją apie Jonavos r. Užusalių mokykloje – daugiafunkciame centre tvarkomus Jūsų asmens duomenis, iš kur ir kaip asmens duomenys yra surinkti bei kaip Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras juos tvarko;
  • kreiptis į Jonavos r. Užusalių mokyklą – daugiafunkcį centrą su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai susipažinę su asmens duomenimis Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
  • kreiptis į Jonavos r. Užusalių mokyklą – daugiafunkcį centrą su prašymu sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai susipažinę su savo asmens duomenimis Jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai, tvarkomi pertekliniai asmens duomenys ar egzistuoja kiti teisės aktuose nustatyti pagrindai;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, arba dėl teisėto intereso, kurio siekia Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys.
  • susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu gauti su savimi susijusius asmens duomenis, kuriuos pateikėte Jonavos r. Užusalių mokyklai – daugiafunkciam centrui ir persiųsti šiuos duomenis kitam duomenų valdytojui, arba reikalauti, kad Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras tiesiogiai persiųstų tokius asmens duomenis kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą).

Dėl savo teisių įgyvendinimo ar nusiskundimų, galite kreiptis į Jonavos r. Užusalių mokyklos – daugiafunkcio centro duomenų apsaugos pareigūną elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba registruotu paštu adresu Taikos g. 25, LT-55334 Užusalių k., Užusalių sen. Jonavos r. sav. Taip pat galite kreiptis ir į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, tačiau visuomet sieksime visus klausimus išspręsti tiesiogiai kartu su Jumis.

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

Jonavos r. Užusalių mokykla – daugiafunkcis centras atnaujinus šią privatumo ir slapukų politiką, apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje www.uzusaliai.jonava.lm.lt.

Atnaujinta 2019-09-20

Rekvizitai

Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Taikos g. 25, Užusalių k., Užusalių sen., LT- 55334, Jonavos rajonas.
Juridinio asmens kodas – 190306834.
Mokyklos tipas – bendrojo lavinimo pagrindinė mokykla.
Mokomoji kalba – lietuvių.

Kontaktai

Jonavos r. Užusalių mokykla - daugiafunkcis centras
Taikos g. 25, Užusalių k., Užusalių sen., LT- 55334, Jonavos rajonas.
Telefono numeris 8 349 49 240.
Telefono/fakso numeris 8 349 49 240.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Blokuoti slapukus jūs galie atlikę atitinkamus nustatymus naršyklėje.